Izvor: MozzartSport.com, 19.Sep.2021, 21:07

Stanković: Da sam imao još dece, ubacio bi ih

Šef stručnog štaba Zvezde pomešanih emocija posle 165. derbija

Golom Aleksandra Kataija Crvena zvezda je uspela da anulira prednost Partizana i iz 165. večitog derbija izađe sa bodom, a Dejan Stanković je nakon susreta u Humskoj sumirao utiske.

Iznenadio je mnoge izmenama u drugom poluvremenu, dao je šansu mladim igračima, a dodaje da Rišairo Živković nije mogao da igra u Humskoj.

"Derbi kao i svaki, ne znaš na koju će >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << stranu da ode. Imali smo dve prilike, pretnju Dionija i prečku Kataija. Sa druge strane Partizan je nekoliko puta pretio iz tranzicije. Kao što biva, utakmica je otišla u jednu stranu, grom iz vedra neba. Primili smo gol, i ponovo su detalji odlučili, greškice, morao je neko da izađe u blok. Gol nas je malo poljuljao, uz to imali smo peh, Pavkov i Ben su van stroja, a ispostavilo se da ni Živković ne može da igra. Uprkos svemu, napali smo, igrali sa dva špica", rekao je Stanković.

Uz Erakovića koji je bio bonus u startnoj postavi, od najmlađih igrača šansu su dobili i rezervisti Marko Lazetić i Petar Stanić, a strateg crveno-belih posebne pohvale imao je upravo na njihov račun.

"Čestitam našoj deci, Erakoviću, Lazeziću i Staniću. Ušlli su dobro. Da sam imao još dece, ubacio bi ih. Jedino što mogu da zamerim igračima je da smo mogli i trebali da pokažemo više karaktera. Uspeli smo da okrenemo, da izjednačimo. Nikome nije u interesu remi, ali imaćemo još utakmca. Mogao bih da prepišem rezultat i umoru, iako je i Partizan igrao u Evropi. Utakmica protiv Brage je bila zahtevna, bilo je dosta utakmica u prethodnom periodu i još vučemo posledice iz paklenog letnjeg ritma. Idu novi izazovi, ima još dosta da se igra, niko nije izgubio titulu u septembru".

Imajući u vidu rasplet, crveno-beli su iz Humske odneli slađi bod.

"Zadovoljan sam, da sam vodio pa primio gol ne bih bio. Realan sam i iskren, te kako su stvari tekle, moram da kažem da sam zadovoljan, iako niko nije srećan remijem zadovoljan sam, ali niko nije srećan remijem", kazao je Stanković.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.