Izvor: MozzartSport.com, 14.Avg.2020, 22:40

Stanković: Bena računam kao špica

"Dao je dva gola, promašio penal, ali uprkos tome, ostvario je fenomenalan učinak", kaže šef sturke crveno-belih

Dejan Stanković smatra da njegova ekipa raste iz ovakvih utakmica kao što je bio večerašnji sa Spartakom i da njegova ekipa mora da bude spremna da igra mečeve u kojima je protivnik opasna u svakom trenutku.

Crveno-beli su upisali tri boda u sjajnom meču sa Spartakom (3:2).

"Tip utakmice koja može da ode na jednu ili drugu stranu, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ali kroz ovakve mečeve rastemo. Ekipa je odigrala dobro, vidi se da su posle tri susreta u devet dana „teški“, da su se možda malo i zadovoljili, ali ne može uvek da bude „med i mleko“. Moraju da budu spremni i na mečeve u kojima je protivnik u svakom trenutku opasan, gde rival želi da igra, da se nadmeće. Pravili smo dosta grešaka, pogotovo u odbrani, ali uspeli smo da od 1:1 stignemo do 3:1 i da je bilo više koncentracije, bilo bi i ubedljivije. Okrećemo se meču protiv Evrope", počeo je Stanković.

Raspoloženi na današnjem meču su bili napadači El Fardu Ben i Antonio Tomane. Reprezentativac Komora je postigao dva, a portugalski internacionalac jedan pogodak.

"Posao im je da postižu golove. Mogao je Ben i het-trik da ostvari da nije promašio penal. Moramo da budemo fokusirani na igru konstantno, ako je trebalo nešto da se desi, onda bolje večeras. Zadovoljan sam u svakom slučaju, trebao nam je ovako motivisan protivnik".

El Fardu Ben bi mogao da bude čećše u ovoj ulozi

"Računam na njega kao špica. Dao je dva gola, promašio penal, ali uprkos tome, ostvario je fenomenalan učinak", podvukao je Stanković.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.