Izvor: MozzartSport.com, 09.Jun.2020, 22:07

Staniša Mandić napada Kup Slovenije, Mura pregazila Aluminij u polufinalu

Konačan rezultat u finišu utakmice postavio je Bobičanec udarcem sa bele tačke

Zlatni srpski Orlić, a potom i seniorski reprezentativac Crne Gore Staniša Mandić biće u prilici da se bori za Kup Slovenije u finišu ove sezone. Njegova Mura je u polufinalu ubedljivo eliminisala Aluminij (4:0), pa će u borbi za trofej igrati sa pobednikom sutrašnjeg okršaja između Radomlja i Nafte.

Mandić je na teren ušao u 67. minutu umesto Kaija Cipota, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << što mu je drugi vezani meč u kojem ulazi sa klupe od nastavka sezone. Inače, Mandić je u Muru stigao zimus iz norveškog Sogndala.

Mura je na ovom meču povela golom Luke Šušnjare u 15. minut, ali je posao rešila tek u prvom delu drugog poluvremena pogocima Luke Bobičaneca i Amadeja Maroše. Konačan rezultat u finišu utakmice postavio je Bobičanec udarcem sa bele tačke. U redovima Aluminija igrala su dvojica srpskih igrača, defanzivac Nemanja Jakšić i vezista Miloš Šaka.

Mura je na putu do finala prvo eliminisala Tigrav, pa Domžale, pa će biti favorit u finalu pošto su Radomlje i Nafta drugoligaši.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.