Stanić za titulu

Izvor: Sportski Žurnal, 25.Apr.2011, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanić za titulu

Odigrano je peto kolo plej-ofa prvenstva Slovenije, u derbiju Cimos je u Koperu savladao Gorenje 26:21.
Iako su svi očekivali neizvestan meč, Cimos je od starta nametnuo svoj ritam, a najzaslužniji za to bio je naš reprezentativac Darko Stanić, koji je bio nepremostiva prepreka za goste.
Odlični golman imao je 17 odbrana, Bojan Skoko je postigao dva gola, Milan Mirković ni jedan. Uroš Elezović nije igrao zbog povrede.
U taboru Gorenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << odličnu partiju pružio je Nikola Manojlović, postigavši pet golova, dok se Aleksandar Stanojević i Ivan Gajić nisu istakli.
Meč je obeležila i teška povreda levog krila Gorenja Roka Šimića, koji je u 52. minutu polomio ruku i predstoji mu duža pauza.
Trimo je savladao Celje 26:25 na svom parketu, Alem Toskić (2) i Momir Rnić (1) uklopili su se u sivilo Celjana.
U Poslednjem meču Loka je slavila na gostovanju Mariboru 32:30.
Poredak: Cimos 47, Gorenje 46, Celje 34, Loka 34, Trimo 29, Maribor 28.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.