Stajnson prelazi u Bolton

Izvor: B92, 15.Jan.2008, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stajnson prelazi u Bolton



Engleski premijerligaš Bolton bi ove nedelje trebalo da završi transfer islandskog internacionalca Gretara Stajnsona iz holandskog AZ Alkmara. Dvadesetpetogodišnji desni bek, koji je pre pet godina bio na neuspeloj probi kod Boltona, preći će u engleski tim za sumu od oko tri miliona funti. "Ovo je odlična prilika za mene. Bolton je dobar klub koji je imao mnogo igrača sa Islanda u prošlosti", izjavio je Stajnson za holandski list Telegraf.

Stajnson je u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dosadašnjoj karijeri nastupao za AZ Alkmar, Jang Bojse i islandski Akranes.

Član islandske reprezentacije je od 2002. godine. Do sada je zabeležio 19 nastupa za nacionalni tim, a na svom debiju u martu 2002. na prijateljskoj utakmici protiv Brazila je postigao gol nakon svega 17 minuta provedenih na terenu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.