Stadion Crvene zvezde dobija ime Rajko Mitić

Izvor: Blic, 12.Apr.2008, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stadion Crvene zvezde dobija ime Rajko Mitić

Upravni odbor Fudbalskog kluba Crvena zvezda odlučio je da predložio da stadion u ulici Ljutice Bogdana 1 dobije ime po nedavno preminulom Rajku Mitiću, saopštili su crveno-beli.



Za stadion Rajko Mitić i čitaoci Blic online

Sa predlogom Upravnog odbora Crvene zvezde slažu se i čitaoci Blic online koji su u anketi najviše glasova dali upravo predlogu da se naš najveći stadion nazove. Za njega je glasalo 1169 čitalaca,

njih 729 >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da se po Rajku Mitiću nazove godišnja nagrada naboljem fudbaleru Zvezde, 358 Omladinska škola, a 286 da se po prvoj zvezdinoj zvezdi nazove zapadna tribina.

Konačnu reč o ovoj inicijativi doneće Skupština Crvene zvezde, koja će biti održana u narednih nekoliko nedelja.

Predsednik kluba Toplica Spasojević ovlašćen je da formira komisiju koja će pripremiti ovu temu za naredno zasedanje Skupštine. Najavljeno je da će u komisiju biti pozvani i predstavnici Sportskog društva Crvena zvezda, predstavnici navijača, kao i klupskih veterana. Rajko Mitić umro je 29. marta u 86. godini.

Članovi UO upoznati su sa predlogom ugovora za izvodjenje pripremnih radova na izradi osnovne podloge za terene od veštačke trave.

Odlučeno je da svi "junior" članovi oficijelnog kluba navijača FK Crvena zvezda mogu besplatno da prisustvuju svim utakmicama domaćeg prvenstva, osim "večitog derbija". Njima će u pratnji roditelja ili druge odrasle osobe biti omogućen ulazak na istočnu tribinu.

Na sednici UO usvojeni su i važni normativni akti, kao što su Pravilnik o disciplinskoj odgovornosti i odluke o visini novčanih kazni.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.