Šta znači poruka Mi smo Srbi posle poraza Orlića?

Izvor: Sportske.net, 17.Jun.2019, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta znači poruka ''Mi smo Srbi'' posle poraza ''Orlića''?

Hoće li se to videti u naredne dve utakmice?

Golman mlade reprezentacije Srbije Boris Radunović izjavio je danas da ekipa ima mentalnu snagu da se vrati posle poraza na početku Evropskog prvenstva.

"Naravno, mi smo Srbi", rekao je Radunović upitan da li ekipa ima mentalnu snagu da se vrati posle poraza od Austrije i loše utakmice na početku kontinentalnog šampionata za mlade u Italiji.

Srbija je izgubila sa 2:0 od Austrije u prvom kolu Grupe B.

Narednu utakmicu igraće u četvrtak od 21.00, a protivnik će biti Nemačka.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Golman mlade reprezentacije: Mi smo Srbi, možemo da se vratimo

Izvor: Večernje novosti, 17.Jun.2019

Golman mlade reprezentacije Srbije Boris Radunović izjavio je danas da ekipa ima mentalnu snagu da se vrati posle poraza na početku Evropskog prvenstva Golman mlade reprezentacije Srbije Boris Radunović izjavio je danas da ekipa ima mentalnu snagu da se vrati posle poraza na...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.