Šta to sad sprema Ivica Iliev? Bićete iznenađeni!

Izvor: Sportske.net, 22.Dec.2016, 00:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta to sad sprema Ivica Iliev? ''Bićete iznenađeni!''

Sportski direktor Partizana već je navikao navijače na atraktivna pojačanja, pa svi nestrpljivo čekaju njegov naredni potez.

Ipak, posle angažovanja Leandra Tavambe i dogovora o ostanku sa Leonardom i Evertonom, Ivica Iliev je sada više orijentisan ka eventualnoj prodaji nekog od ostalih prvotimaca.

Pisali smo već da je sportski direktor crno-belih otputovao u Italiju, gde je, osim prisustva večerašnjoj utakmici između Intera i Lacija (3:0), planirao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i neke poslovne poduhvate.

''Novosti'' večeras prenose da je Fiorentina pokazala interesovanje za Nemanju Mihajlovića, a odranije je poznato da se Juventus zanima za najveće ''bisere'' crno-belih iz aktuelnog sastava - Dušana Vlahovića i Nikolu Milenkovića.

Crno-beli takođe pokušavaju da pronađu angažman i Nikoli Đurđiću koji je postao prekobrojan u napadačkim redovima, pa možda i za njega bude interesenata na Apeninskom poluostrvu.

A pred polazak u Italiju, Iliev se u izjavi pomenutom listu osvrnuo i na medijske spekulacije oko potencijalnih transfera u vezi sa Partizanom. Tom prilikom najavio je i neka nova iznenađenja.

''Moram da priznam da novinari nisu mnogo pogodili u poslednjih mesec dana sa imenima onih koji će doći u Partizan, ili sa onima koji odlaze iz Partizana.

Mnogi će biti iznenađeni kada čuju neka imena koja su se zaista dovodila u vezu sa našim klubom i sa kojima sam lično pričao. Tu mislim i na dolaske i na odlaske'',
izjavio je Iliev i potvrdio da ga, kad su dolasci u pitanju, zanima još samo štoper.

To bi, prema današnjim informacijama, trebalo da bude iskusni Nikola Vujadinović.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Niti su slali ponudu, niti ih zanima: U Humskoj se oglasili povodom Ibanjeza

Izvor: MozzartSport.com, 22.Dec.2016

Prioritet nije levi bek, nego levi štoper..Partizan ne želi Luisa Ibanjeza!..Niti je poslao ponudu Trabzonu, niti će to učiniti, uverava Ivica Iliev, sportski direktor crno-belih, reagujući na jutrošnju vest iz Turske, koja je „zapalila“ vatru među navijačima večitih rivala u Srbiji...„Informacije...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.