Šta to lobira Edi Tavares pre utakmica sa Partizanom u TOP 8?

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2023, 16:49

Šta to lobira Edi Tavares pre utakmica sa Partizanom u TOP 8?

Mnogo se daje državi.

Centar Real Madrida Edi Tavares pokušava da ubedi krilnog košarkaša Makabija iz Tel Aviva Bonzija Kolsona da zaigra za reprezentaciju Zelenortskih ostrva.

Ova zemlja je najmanja među onima koje će učestvovati na predstojećem Mundobasketu, a Tavares je svim silama vukao svoju reprezentaciju često odlazeći na kvalifikacione utakmice odmah posle evroligaških, i to sve o svom trošku.

Neretko plaća putovanja u ime Saveza kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bi tim čarter letovima mogao što pre da stigne na destinacije na kojima igra. Sada želi da učini svojoj zemlji još jednu uslugu koja se ne tiče direktno njegovog učinka na parketu. Lobira za Bonzija Kolsona u dresu Zelenortskih ostrva.

- Moja majka je sa Zelenortskih ostrva. Ja sam odrastao u Nju Bedrordu (Masačusets), a tamo postoji velika zajednica ljudi sa Zelenortskih ostrva - rekao je svojevremeno Kolson.

Prema pisanju španskih medija, Kolson i Tavares su u stalnom kontaktu i košarkaš Makabija mogao bi uskoro da dobije dozvolu da zaigra za ovaj nacionalni tim.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.