Šta to Florentino Perez ima protiv Kejlora Navasa?

Izvor: Sportske.net, 21.Dec.2016, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta to Florentino Perez ima protiv Kejlora Navasa?

Sećate li se koliko je predsednik Reala želeo da dovede Davida De Heu? Sada je pikirao novu metu za mesto među stativama...

Prema saznanjima sportskog sektora radija 'Ondo Cero', Real Madrid je krenuo u pregovore sa Čelsijem oko Tiba Kurtoe.

Biće to teško ostvariva misija, ali bivši golman gradskog rivala Atletika je trenutno najveća želja Florentina Pereza.

Prvi čovek 'los Blankosa' kao da ima nešto protiv Kejlora Navasa, iako je on maestralan. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Setimo se samo koliko mu je prošlog leta 'radio o glavi' pokušavajući svim silama da dovede još jednog bivšeg 'Jorgandžiju',  Davida De Heu, iz Mančester Junajteda.

Možda će zvučati malo neukusno, ali 'hobotnica' sa Kostarike je verovatno najkonstaniji igrač Reala od kako je doveden na 'Santjago Bernabeu' iz Levantea posle spektakularnih partija na Mondijalu u Brazilu. Svim zvezdama 'kraljevskog kluba' se desi da imaju loš dan, posebno Kristijanu Ronaldu i pogotovo u velikim utakmicama. Kejloru se to ne događa gotovo nikada.

Perez ima plan da Navasa ponudi 'Plavcima' uz određenu svotu novca za Kurtou, navodi pomenuti izvor.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.