Šta smo upravo videli na Emiratima - PENAL?! (video)

Izvor: Sportske.net, 15.Mar.2018, 23:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta smo upravo videli na "Emiratima" - PENAL?! (video)

O ovome će se pričati danima, i ostaće upamćeno!

Neverovatne scene videli smo večeras na Emiratima, na meču Arsenal - Milan.

Gosti su krenuli hrabro, veoma ofanzivno, a to im se isplatilo u 35. minutu kada je Čalanoglu postigao golčinu sa skoro 30 metara.

Ipak, samo četiri minuta kasnije sve je palo u vodu i to zbog veoma sumnjivog penala.

Dani Velbek je iskoristio ruku Rikarda Rodrigeza koji je imao nameru da ga povuče, ali je odustao, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a napadač Arsenala je pao, glavni sudija je posle konsultacije sa pomoćnikom iza gola pokazao na belu tačku.

Siguran izvođač najstrože kazne bio je takođe Velbek, "rosoneri" su nastavili da protestuju, Donaruma je vrištao na pomoćnika, ali naravno, promene nije bilo.

Ovu u najmanju ruku sumnjivu situaciju, iz više uglova, pogledajte OVDE.

Inače, samo dva minuta kasnije, lopta je pogodila u ruku Kaluma Čembersa, u šesnaestercu, ali sudije nisu pokazale na penal, pogledajte to OVDE.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Venger: Imali smo sreće; Čalhanolu: Sudija je bio igrač utakmice

Izvor: B92, 16.Mar.2018, 11:58

Arsenal je pobedom na Emirejtsu izbacio Milan i sa 5:1 plasirao se u četvrtfinale LE, ali se posle utakmice najviše govorilo o smunjivom penalu Denija Velbeka...Engleski napadač prenaglašeno je pao i tako prevario švedskog sudiju Jonasa Eriksona koji je pokazao na belu tačku, a Velbeck je penal...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.