Šta sledi posle Sparte - Hoće li Zvezda dodatno da menja tim za napad na Ligu Evrope?

Izvor: Sportske.net, 03.Avg.2017, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta sledi posle Sparte - Hoće li Zvezda dodatno da menja tim za ''napad'' na Ligu Evrope?

A taman se sve ''skockalo''. Počinju pregovori, spreman je i ''Plan B''!

Sportski direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Mitar Mrkela rekao je večeras da će se klub potruditi da zadrži i one igrače koji imaju dozvolu da odu.

Zvezda
je ukupnim rezultatom 3:0 eliminisala Spartu i u petak će dobiti protivnika u baražu za grupnu fazu Lige Evropa.

"Potrudićemo se da zadržimo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i one igrače koji imaju dozvolu da idu. Počećemo te razgovore neke smo već načeli. Nadam se da će to biti uspešno... U slučaju da odu, imamo plan B", rekao je Mrkela novinarima u Pragu.

"Odigrali smo na istom nivou kao i prvu utakmicu, to je bio recept za pobedu. Veoma sam zadovoljan načinom na koji smo igrali. Izašli smo hrabro, nismo došli da čuvamo rezultat, već da postignemo gol, postigli smo ga i posle je sve bilo lakše", rekao je Mrkela.

"Sparta nije loš tim, ali mi smo bili dobri, nismo im dali da igraju dobro", dodao je.

Zvezda će protivnika u baražu za ulazak u grupnu fazu Lige Evropa dobiti na žrebu, koji će se početi u petak od 13.00 u Nionu.

"Velika je lista klubova koji bi mogli da nam padnu. Mi smo u nepovlašćenoj grupi, znaćemo posle 12.00. Ko go da je, potrudićemo se da prođemo", rekao je Mrkela.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Stramačoni: Zvezda ima kvalitet za Ligu Evrope

Izvor: B92, 03.Avg.2017

Trener Sparte iz Praga Andrea Stramačoni rekao je da Crvena zvezda ima kvalitet da igra grupnu fazu Lige Evrope. "Crvena zvezda ima kvalitet da prođe u grupnu fazu Lige Evropa. Ipak, mnogo toga će zavisiti od žreba i narednog protivnika. Ali, Zvezda je pokazala da je u dobroj formi i ima dobru šansu",...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.