Šta se dogodi kada napraviš desetak krugova oko lopte, a onda probaš da izvedeš penal? Pa potpuni šou program! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 06.Mar.2015, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta se dogodi kada napraviš desetak krugova oko lopte, a onda probaš da izvedeš penal? Pa potpuni šou program! (VIDEO)

Do sada neviđeni eksperiment

Ovako nešto sigurno do sada niste imali prilike da vidite... Da li je moguće uspešno izvesti penal nakon što napravite desetak krugova oko lopte držeći se jednom rukom za nju? Hm, možda mislite da je jednostavno, ali verujte da nije. U to će vas uveriti i ovaj snimak koji je pred vama.

Prvotimci austrijskog trećeligaša Pinzgaua sproveli su mali eksperiment kada je ovakav način izvođenja najstrože kazne u pitanju. Pogledajte šta >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << se desilo svakom od igrača koji je pokušao da šutne loptu posle tih krugova oko lopte...

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.