Šta se desilo Serhiju Peresu?

Izvor: B92, 08.Jul.2023, 17:07

Šta se desilo Serhiju Peresu?

Serhio Peres proživljava loše momente u Red Bulu.

Serhio Peres je ispao u prvom delu kvalifikacija na stazi Silverston u subotu popodne.

Na poslednjih pet trka je bio veoma loš u kvalifikacijama sa 20. mestom u Monaku, 11. u Španiji, 12. u Kanadi,15. u Austriji i 16. na VN Velike Britanije.

Serhio Peres je sezonu počeo odlično i rekao da je uveren da može da se bori za titulu šampiona Formule 1 sa timskim kolegom Maksom Ferstapenom.

Peres >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je pobedio u drugoj trci u sezoni 19. marta u Saudijskoj Arabiji i sada ima bod zaostatka za aktuelnim šampionom Verstapenom koji je prvi u generalnom plasmanu.

Upitan da li je osvajanje titule šampiona za njega izvodljivo, Peres je odgovorio: "Svakako".

Muči se evidentno u poslednje vreme i pitanje se postavlja šta se dogodilo sa čovekom koji je imao šampionske ambicije i koji je 2021. godine bio ključ Red Bula za Maksovo šampionsko slavlje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.