Šta se dešava sa Markom Rojsom? Opet se povredio, neizvestan za Juventus (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 03.Mar.2015, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta se dešava sa Markom Rojsom? Opet se povredio, neizvestan za Juventus (VIDEO)

A sudija smatra da ovaj start nije vredan faula...

Veliki udarac za Borusiju iz Dortmunda. Taman kad je ekipa sa Vestfalena ušla u prepozantljivu formu zadesio ju je još jedan peh. Ostala je bez Marka Rojsa.

Nemački reprezentativac povredio se u 22. minutu gostovanja Dinamu iz Drezdena i prema prvim procenama reč je o kolenu. Morao je da bude zamenjen, na teren je ušao Henrih Mhitaraijan, ali ostaje zabnja među navijačima Milionera o kakvoj povredi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je reč.

Što je posebno zanimljivo, start Denisa Erdmana nad Rojsom sudija nije okarakterisdao kao prekršaj.

Marko Rojs je s bolnom grimasom na licu napustio teren i za sada se ne zna kolika ga pauza čeka, ali se sumnja da bi mogao da propusti revanš susret osmine finala Lige šampiona protiv Juventusa, koji je na programu 18. marta.

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Nova povreda Marka Rojsa

Izvor: B92, 03.Mar.2015

Najbolji fudbaler Borusije iz Dortmunda Marko Rojs ponovo se povredio, pošto je morao da bude zamenjen u 22. minutu meča Kupa protiv Dinama u Drezdenu...Rojs je u novembru prošle godine pokidao ligamente u desnom skočnom zglobu, zbog čega je morao da pauzira dva meseca, ali se vratio u velikom stilu...Najpre...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.