Šta se dešava sa BATE Borisovim? Novi poraz! (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Mar.2020, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta se dešava sa BATE Borisovim? Novi poraz! (video)

Ne ide im u ovo teško vreme.

Danas se igra drugo kolo šampionata Belorusije, a BATE Borisov je ponovo poražen, ovoga puta na gostovanju ekipi Slavije Mozir.

Slavija je dobila ovaj meč rezultatom 2:1, iako je BATE poveo golom Islanđanina Vilumsona u 10. minutu. Preokret domaćinu i sva tri boda doneo je Meljnikov, golovima u 32. i 48. minutu susreta.

Slaviji su ovo prvi osvojeni bodovi u novoj sezoni, BATE je pri dnu tabele bez ijednog boda.

U >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << startnoj postavi BATE Borisova bio je Aleksandar Filipović, kao i crnogorski reprezentativac Boris Kopitović, a u poslednjih dvadesetak minuta priliku je dobio i bivši napadač Zvezde Nemanja Milić.

Sve golove možete da pogledate OVDE.

U prvom meču dana, Brest je kao gost, golom Milevskog savladao ekipu Slutska, a u 15 časova počeo je gradski derbi između Minska i Dinama.

- Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.