Šta radi Jokan? Vanda, Bernabeu, Bridž...

Izvor: Mondo, 19.Dec.2018, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta radi Jokan? "Vanda", "Bernabeu", "Bridž"...

Uživa u kvalitetnom fudbalu od rastanka sa Fulamom.

Foto: Mike Egerton/PA via AP/Tanjug

Slaviša Jokanović je trenutno bez kluba i to vreme koristi da pogleda što više utakmica, ako je suditi po njegovom zvaničnom Twitter nalogu.

Fulam je srpskog menadžera otpustio sredinom oktobra, u međuvremenu je bio povezivan sa nekoliko klubova iz Premijer lige i Čempionšipa, a za to vreme je on samo uživao u kvalitetnim fudbalskim predstavama.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Gledao je na "Vanda Metropolitanu" duel Atletika i Monaka, u istom gradu na "Bernabeuu" revanš finala Kopa Libertadores Boke i Rivera, a ove večeri je u Londonu...

Na društvenim mrežama je podelio fotografiju sa "Stamford bridža", stadiona na kome je igrao i kao fudbaler "plavaca" tokom dve sezone, a ovoga puta je u ulozi gledaoca susreta Liga kupa između Čelsija i Bornmuta.

KAKO JOKANA TEŠI MAJKA: SINE, IMA POSLA U HOTELU!

Tokom angažmana u klubu menadžeri obično stižu da pogledaju svoje rivale samo preko video snimaka, a slobodno vreme Jokanović koristi da to ispravi.

Poslednje informacije s Ostrva govore da to neće još dugo potrajati jer ga hoće Midlsbro.

.@carabao_cup night at the Bridge. pic.twitter.com/34s7ldjlv6

— Slavisa Jokanovic (@Jokanovic) December 19, 2018

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.