Šta povreda Kjelinija znači za prelazni rok Juventusa? Ko drži ključ?

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2019, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta povreda Kjelinija znači za prelazni rok Juventusa? Ko drži ključ?

U Juventusu sada moraju da potpuno da promene strategiju.

Juventus je u šoku pred večerašnji meč protiv Napolija, neće biti Sarija na klupi, a povreda kapitena Kjelinija ostavila je gorak ukus. On ide na operaciju, čeka ga oporavak, u najboljem slučaju na teren će se vratiti za šest meseci.

Drugim rečima, izgubljen je za veći deo takmičarske godine, a njegova povreda će itekako uticati na prelazni rok Juventusa.

Odmah je sa pijace povučen Rugani, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << on je sada četvrti štoper, De Liht i Bonući, uz odličnog Demirala čine bedem ispred Šćešnjojg.

Dakle, nema prodaje Ruganija, a u klubu do kraja prelaznog roka očekuju da eventualno ode Mandžukić i Matuidi, mada njih dvojica ne žele da napuste klub.

Pojačanje bi jedino moglo da zavisi od prodaje Dibale. Naime, ako Argentinac ode u PSŽ, Juve će probati da dovede Eriksena, a što se Ikardija tiče, nema nikakve šanse da menjaju Dibalu, niti da plate 70 miliona evra za Argentinca.

Ne treba očekivati velike stvari, problem je višak igrača, Sari danas neće odustati od onoga što smo videli u Parmi, dakle Daglas Košta i Ronaldo po bokovima, i Iguain pre Dibale.

De Šiljo će zadržati mesto kraj desne aut linije, a od početka bi mogao da zaigra Rabio, umesto Matuidija, zajedno sa Pjanićem i Kedirom.

Derbi između Juventusa i Napolija počinje u 20:45.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.