Šta piše u Partizanovom saopštenju - Ko još dolazi sa Trinkijerijem, do kada važi ugovor? (foto)

Izvor: Sportske.net, 01.Nov.2018, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta piše u Partizanovom saopštenju - Ko još dolazi sa Trinkijerijem, do kada važi ugovor? (foto)

Odmah pošto se prvi čovek kluba Ostoja Mijailović oglasio na Tviteru, Partizan je na zvaničnom sajtu potvrdio da je Andrea Trinkijeri novi trener Partizana, ali ne samo to, već i još par bitnih detalja.

Podsetimo, nekoliko minuta ranije preneli smo da su potpis ugovora Ostoja Mijailović i Andrea Trinkijeri proslavili uz dobro vino, što je prvi čovek kluba otkrio na Tviteru, a na sajtu KK >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Partizan potvrđeno je da će uz Trinkijerija u stručnom štabu Partizana biti i nekadašni košarkaš crno-belih Vlado Šćepanović, kao i da je ugovor potpisan na tri godne.

''Andrea Trinkijeri je novi trener Partizana NIS! Prvi stranac u istoriji kluba koji će sa klupe predvoditi crno-bele, potpisao je danas trogodišnji ugovor. Svoj debi na klupi Partizana, Trinkijeri će imati u 6. kolu ABA j.t.d. lige, kada će Parni valjak gostovati u Sremskoj Mitrovici protiv ekipe Mega Bemaksa.





Prvi asistent Andree Trinkijerija biće legendarni košarkaš Partizana NIS, Vlado Šćepanović.







Na taj način, Šćepanović će se vratiti u Partizan nakon 2004. godine.







Pedesetogodišnji italijanski stručnjak, rođen je u Milanu, a u svojoj dosadašnjoj karijeri radio je u Brose Basketu iz Bamberga, sa kojim je tri puta osvajao titulu prvaka Nemačke, nacionalni kup i Superkup te zemlje.







Trinkijeri je radio i u Uniksu iz Kazanja, sa kojim je osvojio Kup Rusije i Kantuu sa kojim je osvojio Superkup Italije. Pored toga, novi trener crno-belih je radio u Grčkoj, Veroliju, Vanoli Basketu i Olimpiji iz Milana'', navodi se na sajtu Partizana.

-
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Andrea Trinkijeri novi trener KK Partizan

Izvor: Beta, 01.Nov.2018

Italijan Andrea Trinkijeri imenovan je danas za novog trenera košarkaškog kluba Partizan. Trinkijeri je sa Partizanom potpisao ugovor na tri godine i prvi je stranac koji će sa klupe voditi crno-bele.Prvi asistent Trinkijerija biće nekadašnji košarkaš Partizana Vlado Šćepanović. Na taj način,...

Nastavak na Beta...

Crno-bele boje baš mu dobro stoje - Oglasio se Trinkijeri, ''pljušte'' čestitke navijača! (foto)

Izvor: Sportske.net, 01.Nov.2018

A nešto je i demantovao....Posle definitvne potvrde iz Partizana da je sa italijanskim stručnjakom potpisan trogodišnji ugovor, Andrea Trinkijeri se oglasio na svom Tviter nalogu, koji je još juče ukrasio  Partizanovim grbom umesto profilne fotografije...Danas je najpre upozorio navijače na jedan...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.