Šta misle Lenard i Džordž o Melovom povratku? VIDEO

Izvor: B92, 02.Dec.2019, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta misle Lenard i Džordž o Melovom povratku? VIDEO

Kavaj Lenard i Pol Džordž su sa kombinovanih 65 poena predvodili Kliperse u pobedi nad Vizardsima rezultatom 150:125.

Posle pobede nad Vašingtonom, njih dvojica su se pojavili na konferenciji za novinare gde su između ostalog prokomentarisali i povratak Karmela Entonija u "eiltno društvo".

El Ej Klipersi će svoj naredni duel igrati 3. decembra protiv ekipe Portlanda, za koju igra upravo Karmelo Entoni i u poslednje tri utakmice deluje veoma dobro.

"Srećan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sam zbog Mela, napokon je dobio priliku koju je sigurno zaslužio. Mislim da nije bio tretiran na pravi način, budući član Kuće slavnih ne bi smeo da bude tako izopšten, a sada pokazuje da u njemu ima još dosta dobre košarke", poručio je Lenard.

Pol Džordž je imao sličan komentar, sa možda malo više ogorčenosti za čitavu situaciju.

"Sjajan je potez što je Portland dao ugovor Karmelu. Stvarno mrzim sve te priče koje su išle iza njegovih leđa. Melo je sjajan košarkaš i ostaće sjajan košarkaš, njegove igre za Portland su fantastične od prvog minuta, imam veliko poštovanje za Portland koji je Melu otvorio vrata", poručio je Džordž.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.