Izvor: MozzartSport.com, 22.Sep.2021, 23:37

Šta li Nejmara čeka posle ovog poteza? (VIDEO)

Suspenzija ili će mu progledati kroz prste...

Puno bure u samom finišu utakmice u Mecu, gde se Pari Sen Žermen drugi put u tri dana susreo sa gubitkom bodova. Protiv Liona uspeo je da slavi pogotkom Maura Ikardija u trećem minutu sudijske nadoknade, dok je fenjeraš pao tek u 95. minutu i to nakon dva crvena kartona?!

Prvi je u 93. dobio defanzivac Dilan Bron jer je, želeći da zadrži vreme, odgurnuo Nejmara (nema sumnje, biće polemike oko >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ovog isključenja), a drugi trener domaćeg sastava Frederik Antoneti, pošto je zbog te situacije prigovarao sudiji.

Imao je Bron žuti karton, stoji, trebalo je da se pripazi, ali isto tako stoji da arbitri masu puta na takva gurkanja umeju da zažmure. Ovoga puta nije bilo tako...

S obzirom da Lea Mesija nije bilo u timu Nejmar je sve vreme bio u centru pažnje. Na kraju je čak stigao da iskreira pobedu Parižana, ali i da se umeša u jednu gužvu koju je izazvao golman Meca Oukiđa.

Brazilac je odgurnuo čuvara mreže iz Alžira mnogo jače nego njega Bron, ali arbitar mu je pokazao samo žuti karton.

Biće zanimljivo videti da li će Nejmar ispaštati zbog ovog gesta nakon što sudijska komisija pregleda snimak...

J'ose espérer que cette salope de Neymar va prendre 3 matchs de suspension hein @LFPfr @PSG_inside vu que Bronn a pris rouge pour avoir poussé un ballon pic.twitter.com/DYLtqTLbhy

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.