Šta je zajedničko za Lovrena i Titanik? Znaju navijači Liverpula

Izvor: Sportal.rs, 24.Nov.2014, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta je zajedničko za Lovrena i Titanik? Znaju navijači Liverpula

Liverpul tone. Kad navijači "redsa" pomisle da ne može gore, ekipa Brendana Rodžersa ih "ubedi" u suprotno. Novi, bolan udarac vicešampion Premijer lige doživeo je u nedelju porazom od Kristal Palasa rezultatom 3:1, pa je nastavio "slobodan pad" na tabeli i trenutno je deseti.

Za neuspehe ekipe mnogi navijači Liverpula krive lošu transfer politiku kluba, koji je letos, pored ostalih, angažovao i trojicu igrača iz Sautemptona: Rikija Lamberta, Adama Lalanu i Dejana Lovrena. Upravo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << se hrvatski reprezentativac našao na udaru pristalica "crveniih" koji su ga ismejali u komentarima na društvenim mrežama i portalima.

Lovren je odigrao čitav meč protiv Palasa i novim, lošim izdanjem uništio novi komadić ljubavi koju su navijači kluba sa "Enfilda" iskazivali otkad je hrvatski reprezentativac stigao iz Sautemptona kao najskuplji defanzivac kluba svih vremena. Nakon utakmice navijači su se obrušili na Lovrena putem društvenih mreža, a evo nekoliko najzanimljijih.

- Dejan Lovren bi mogao glumiti crnu rupu u filmu Interstelar'

- Prodaš Agera da bi doveo Lovrena, kakva sramota

- Lovren je poklon koji ne prestaje poklanjati

- Ljudi kažu da je Baloteli bio najgore pojačanje kluba. Lovren je najgori! Uzaludno bačenih 20 miliona funti

- Pored Dejana Lovrena i Titus Brambl izgleda dobro

- Lovren je odlično pojačanje, ali za sve druge klubove koji igraju protiv Liverpula

- Šta je zajedničko Titaniku i Lovrenu? Nije trebalo da napuštaju Sautempton

(Foto: Beta/AP/Jon Super)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.