Šta je novo napravio Baloteli?

Izvor: B92, 05.Apr.2012, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta je novo napravio Baloteli?

Problematični Mario Baloteli javno je priznao da je koristio usluge iste prostitutke, Dženifer Tompson, kojoj je klijent bio i Vejn Runi.

Postoje najave da je ovo "kap koja je prelila čašu" i da na Etihadu posle ovoga ne računaju na Italijana.

Iako je njegov menadžer Mino Riola rekao da taj eksces spada u sferu privatnih stvari njegovog štićenika u Sitiju se ne slažu s tim i neće dopustiti da se tamnoputi Italijan i dalje poigrava s ugledom kluba.

Baloteli >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je među "Građane" stigao 2010. godine iz Intera u transferu vrednom 23,5 miliona funti. On nikada nije krio da je navijač suparničkog kluba Milana i da bi voleo da igra uz Ibrahimovića, pa se pretpostavlja da bi to moglo da bude njegovo sledeće odredište.

Roberto Mančini je već izjavljivao da nije zadovoljan njegovim ponašanjem, ali ni onim što pokazuje na terenu, pogotovo u poslednjem meču sa Sanderlendom, kada je prema vlastitim rečima hteo da ga zameni već posle pet minuta igre.

Tvrdnja da Balotelli seje razdor u ekipi Mančester sitija nije daleko od istine. Osim Kolarova s kojim se sukobio u poslednjem meču, još od ranije je na ratnoj nozi sa Jajom Tureom, Majkom Ričardsom...

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.