Šta je Milošević smislio? Promena formacije ili nešto drugo, ovo je sastav!

Izvor: Sportske.net, 12.Dec.2019, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta je Milošević smislio? Promena formacije ili nešto drugo, ovo je sastav!

Da li će Partizan igrati u formaciji 3-4-3?

Ekipa Partizana večeras od 21 čas igra protiv Astane poslednju utakmicu u sezoni u evropskoj priči, a Savo Milošević je odredio sastav.

Ima iznenađenja, to je Aleksandar Lutovac, pitanje je da li će zauzeti mesto Nemanje Miletića koji je povređen i zaigrati na poziciji desnog beka, ili će Savo Milošević promeniti formaciju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Evo i sastava.

Partizan: Stojković - Ostojić, Pavlović, Urošević, Lutovac - Zdjelar, Šćekić - Tošić, Suma, Asano - Sadik.

Astana: Erić - Rukavina, Postnikov, Logvinenko, Šomko - Bejsebekov, Maevski, Sigurjonson, Rotariu - Kizinčenko, Murtazajev.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Partizanov ples na poluvremenu!

Izvor: Sportske.net, 12.Dec.2019

Sjajna igra Partizana u poslednjem meču u Evropi ove sezone...Ekipa Partizana vodi na poluvremenu sa 3:0, igrali su odlično fudbaleri Sava Miloševića iako bez Nemanje Miletića i Bibrasa Natha, kao i Lazara Markovića...Već u 4. minutu Partizan je stigao do gola. Akcija je išla preko leve strane...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.