Šta je Boaći rekao posle prvog treninga: Luka Ilić mu je prvi prišao, iako je među najmlađima u ekipi (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 03.Feb.2017, 01:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta je Boaći rekao posle prvog treninga: Luka Ilić mu je prvi prišao, iako je među najmlađima u ekipi (VIDEO)

Ričmond Boaći se polako privikava na novu ekipu nakon potpisa za Zvezdu i dolaska na Kipar, gde je odradio i prvi trening. Pošto je trening bio slabijeg intenziteta i kraći nego obično, novi napadač crveno-belih nije imao priliku da se preterano istakne.

Iako ima ozbiljan izraz lica, na treningu smo mogli da vidimo i da se Boaći smeje i da komunicira sa pojedinim igračima. Cimer mu je Abraham Frimpong, koji je njegov zemljak i koga poznaje iz ranijeg perioda, ali su trenirali u >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << odvojenim grupama, pa je Boaći društvo našao u drugim saigračima.

Jedan od njih je i Luka Ilić, jedan od najmlađih u ekipi Zvezde, koji je otkrio da je ''mlađa garda'' uz Frimponga među najangažovanijima da pomogne novom saigraču da se privikne na ekipu.

Foto: Telegraf

- Iako sam jedan od najmlađih igrača ovde u Zvezdi, trudim se da mu pomognem i da mu olakšam stvari koliko je to moguće i nadam se da će on prihvatiti sve to.

Kakvi su njegovi prvi utisci posle treninga koji je odradio i upoznavanja ekipe?

- Odlični su mu utisci, kaže da je naporno da je odlična ekipa. Pitao sam ga da li je bio već na stadionu. Sve je video, zna i za navijače i za igrače, tako da je upoznat sa situacijom u klubu.

S kim se za sada najviše druži?

- Tu je sa Frimpongom, ja sam mu se tu pojavio, tu su i ostali mlađi igrači, Luka Adžić, Veljko Nikolić... Dobro je za sada. Za sada je sa mlađima više za početak - rekao je Ilić.

Šta je još Luka Ilić rekao o pripremama na Kipru, očekivanjima kada počne sezona, o tome kako provodi slobodno vreme nakon treninga u Pafosu, pogledajte u priloženom videu:



(D. Uštević)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.