Šta će biti sa Nikolom Jakšićem?

Izvor: B92, 14.Jun.2023, 18:58

Šta će biti sa Nikolom Jakšićem?

Gde će srpski vaterpolista i kapiten reprezentacije Nikola Jakić igrati sledeće sezone, i dalje je pitanje na koje nema odgovora.

Novi Beograd je spreman da pusti Jakšića da pronađe novi klub, koji je će želeti da za preostalu godinu ugovora isplati 150.000 evra ekipi sa "11.april".

"Nismo zadovoljni pokazanim i to je razlog zbog čega dajemo Jakšiću mogućnost da promeni sredinu. Ovo je cena, mislim da smo dosta uložili, a nismo dobili očekivano", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao je direktor Novog Beogrda Slobodan Soro za Sport klub.

U slučaju da dvostruki olimpijski šampion ne nađe klub koji je sposoban da ispalti traženi novac, on će dobijati platu od Novog Beograda naredne sezone, ali neće imati pravo da se takmiči i trenira na vrhunskom nivou.

"Ako ne nađe klub Jakšiću će biti ispoštovan ugovor i neće nigde da igra. Tu je celo leto, neka se pokaže. Možda nas natera da se predomislimo. Ali ovakav, kakav je bio do sada nije igrač kojeg smo očekivali", rekao je Soro.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.