Šta će biti sa Krstajićem? Mediji mu već traže naslednika, a ovo je Kokezina poruka!

Izvor: Sportske.net, 22.Nov.2018, 01:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta će biti sa Krstajićem? Mediji mu već traže naslednika, a ovo je Kokezina poruka!

Iako je reprezentacija Srbije izborila plasman u plej-of Lige nacija, selektor Mladen Krstajić u utorak nije bio najbolje raspoložen posle meča sa Litvanijom.

Iako je od samog stupanja na dužnost Mladen Krstajić isticao važnost odlične atmosfere u reprezentaciji, u proteklih godinu dana bilo je povremenih trzavica (''slučajevi Milivojević i Nastasić''), ali i nekih iznenađujućih odluka koje je donosio, a koje su podizale veliku prašinu u javnosti i pokretale >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nove spekulacije, poput neočekivane promene kapitena, pa nepozivanja Ivanovića ili golmana Stojkovića posle Mundijala.

Uz to, Krstajić je često bio kritikovan i što uz Mitrovića u napadu nije igrao i Prijović ili Luka Jović koji igra najbolju sezonu u dosadašnjoj karijeri.

Bilo je proteklih meseci i dosta sumnji u njegov rad, pa i ne čudi što je selektor posle ubedljive pobede nad Litvanijom (4:1) u Humskoj delovao neraspoloženo u razgovoru sa novinarima.

"Treba da odmorim jedno dva-tri dana da bismo se ispričali, suvišan je svaki komentar. Mnogo sam bio pod pritiskom, jer previše prihvatam neke stvari koje su možda i normalne. Mislim da me razumete, bez obzira što nisam ništa odgovorio", rekao je, između ostalog, selektor Krstajić.

Nedugo zatim, prvi čovek FSS Slaviša Kokeza je posebno pohvalio Aleksandra Prijovića koji je imao veoma malu minutažu kod Krstajića, ali koji je igrom u drugom poluvremenu protiv Litvanaca doprineo velikoj promeni nabolje u igri ''Orlova'', a sve je začinio i golom i asistencijom.

Neki su ovo shvatili i kao skrivenu poruku selektoru, a da će razgovori o daljim koracima tek uslediti, Kokeza je najavio i u izjavi za ''Alo Sprint''.





''Da sačekamo najpre 2. decembar i žreb kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, pa ćemo posle da razgovaramo sa sportskim sektorom saveza i selektorom da vidimo šta ćemo i kako dalje nastaviti, te kojim putem'', izjavio je Kokeza.

Za to vreme, mediji su već počeli da spekulišu ko bi mogao da nasledi Krstajića ukoliko posle Lige nacija ne bude ostao na toj funkciji, pa se s tim u vezi opet pominje Dragan Stojković Piksi koji je nedavno završio sezonu sa Gvangžoum R&F u Kini.

On se i prošle godine pominjao kao potencijalno rešenje za mesto selektora, posle odlaska Slavoljuba Muslina, ali do dogovora nije došlo i Krstajić je preuzeo dužnost koju još uvek obavlja.

Dakle, čekamo početak narednog meseca kada bi sve trebalo da bude poznato.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.