Šta bi bilo sa Melom da nije bilo Darka?

Izvor: B92, 30.Mar.2020, 08:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta bi bilo sa Melom da nije bilo Darka?

Karmelo Entoni zaboravio je ko je Darko Miličić, ali ne i ono što mu je Srbin "oduzeo".

Miličić je na čuvenom draftu 2003. izabran od strane Detroit Pistonsa kao drugi pik, upravo ispred Entonija, velike koledž zvezde i NCAA šampiona.

Iako je prošlo 17 godina, ljubitelji košarke se i dalje pitaju kako bi izgledala istorija NBA lige da su se Pistonsi odlučili ipak za Mela pre Srbina.

"Ne znam, možda bih imao dva, tri prstena", prokomentarisao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Entoni takav scenario u ćaskanju sa Dvejnom Vejdom.

Entoni je završio u Denveru gde je postao najbolji strelac NBA lige i desetostruki Ol-star, dok je sa SAD tri puta osvojio zlato na Olimpijskim igrama.

Igrao je još za Njujork Nikse, Oklahoma Siti Tander, Hjuston Rokitsa, a sada je u Portland Trejlnlejzersima, ali nikad nije osvojio NBA titulu.

S druge strane, Miličić je igrao u proseku 4,7 minuta po meču i kao ruki osvojio NBA titulu sa Pistonsima, koji su u to vreme bili jedan od najdominantnijih timova lige.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.