Srušili večite i podelili MVP nagradu

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2023, 14:57

Srušili večite i podelili MVP nagradu

Imali indeks 38.

Košarkaši Anadolu Efesa i Armanija iz Milana, Šejn Larkin i Maodo Lo, podelili su nagradu za najkorisnijeg igrača 10. kola Evrolige.

Recept za to je bio jednostavan - morali su da sruše večite! Njih dvojica su igrači koji su predvodili svoje ekipe i naneli poraze Partizanu i Crvenoj Zvezdi.

Larkin je u meču protiv crno-belih postigao 27 poena i imao osam asistencija. S druge strane, Maodo Lo je odigrao meč karijere u Beogradu i ubacio 32 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poena Crvenoj zvezdi.

A round so good we needed to have co-MVPs 🔥🔥@maodolo12 & @shanelarkin are MVPs for Round 10 after HUGE individual performances against the two Belgrade teams 👀😤

‘MVP of the Round’ I @paniniamerica pic.twitter.com/5lE1H9vkiV

— Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague) November 25, 2023

Obojica su imali indeks 38, čime su podelili MVP nagradu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.