Srpskim strelcima za deset krugova izmakla svetska medalja

Izvor: B92, 06.Sep.2018, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpskim strelcima za deset krugova izmakla svetska medalja

Reprezentacija Srbije u streljaštvu zauzela je peto mesto u ekipnom plasmanu takmičenja vazdušnim pištoljem na Svetskom prvenstvu u Čangvonu.

Strelci Damir Mikec, Dimitrije Grgić, Duško Petrov, koji su pre dva dana osvojili srebro MK pištoljem, upucali su 1.729 krugova i bili na samo 10 od nove medalje.

Petrov je sa 577 krugova zauzeo 24. mesto u konkurenciji 117 strelaca, Mikec i Grgić >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pogodili su po krug manje, a zbog većeg broja unutrašnjih centara Mikec je bio bolje plasiran – 27.

Zlato je osvojio tim iz Južne Koreje sa 1.747 krugova, ispred Indije (1.738) i Rusije (1.736).

U trostavu malokalibarskom puškom Srbija je zauzela 17. poziciju u sastavu Milenko Sebić, Stevan Pletikosić i Milutin Stefanović.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SP: Srbije peta u ekipnom gađanju vazdušnim pištoljem

Izvor: Danas, 06.Sep.2018

Reprezentacija Srbije zauzela je peto mesto u ekipnom plasmanu takmičenja vazdušnim pištoljem za muškarce petog dana Svetskog prvenstva u Čangvonu. Trio Damir Mikec, Dimitrije Grgić, Duško Petrov, koji je pre dva dana osvojio srebro MK pištoljem, je danas vazdušnim oružjem „ubio“ 1.729...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.