Srpski trener dobio otkaz bez ijednog meča na klupi UAE

Izvor: B92, 06.Apr.2020, 12:24

Srpski trener dobio otkaz bez ijednog meča na klupi UAE

Srpski trener Ivan Jovanović više nije selektor reprezentacije Ujedinjenih Arapskih Emirata.

On je na tom mestu bio od decembra prošle godine, ali zbog situacije sa koronavirusom nije stigao da predvodi ovu selekciju ni na jednoj utakmici.

Fudbalski savez UAE je saopštio da je Jovanović trebalo da vodi ovaj tim u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2022, te na završnom turniru Azijskog prvenstva.

Oni su dodali da bi će u narednom periodu raditi na pronalaženju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << novog rešenja za mesto selektora.

Jovanović je široj javnosti postao poznat dok je vodio kiparski APOEL, sa kojim je jedne sezone uspeo da se domogne i osmine finala Lige šampiona.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivan Jovanović dobio otkaz, nije stigao ni da debituje

Izvor: MozzartSport.com, 06.Apr.2020

Srpski fudbalski stručnjak Ivan Jovanović nije više selektor Ujedinjenih Arapskih Emirata! Njemu je uručen otkaz, a da nije stigao da vodi nijednu utakmicu ove reprezentacije.  Usled pandemije koronavirusa FIFA je odložila sve martovske reprezentativne akcije, tako da je Jovanović ostao bez debija....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.