Srpski studenti: Kidaj Teo, propade mi rok ceo (FOTO)

Izvor: Sportal.rs, 11.Sep.2014, 21:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski studenti: Kidaj Teo, propade mi rok ceo (FOTO)

Studentske muke tokom ispitnog roka lakše se podnose uz srpske košarkaše, čiji su mečevi na Svetskom kupu u Španiji ubedljivo najpraćeniji događaj među budućim akademskim građanima beogradskog Univerziteta. Park Studentskog grada prethodnih dana je bio mali da primi sve znatiželjnike i ljubitelje košarke među studentarijom, koja se tiskala na klupama tokom mečeva našeg nacionalnog tima, i svaki potez, koš i pobedu Srbije pratila uz buku i euforične pokliče. 

Nisu izostali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << ni transparenti. Duhovite poruke podrške našim igračima su sastavni deo košarkaškog ambijenta koji je na snazi u Studentskom gradu ovih dana.

- Gazi Sale, šanse za budžet su nam male - glasi jedan od transparenata upućen selekoru.

Autor drugog je inspiraciju pronašao u Teodosiću i neizvesnosti ishoda ispitnog roka.

- Kidaj Teo, propade mi rok ceo.

Nezaobilazna je i brada Miroslava Raduljice, verovatno omiljenog igrača srpskog tima među svim navijačima Srbije.

- Napred Braduljica, bodrimo te sa klupica - glasi poruka za srpskog centra.

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

"KIDAJ TEO, PROPADE MI ROK CEO" Ovakvo navijanje još niste videli (FOTO)

Izvor: 24sata, 11.Sep.2014

U Studentskom gradu u Beogradu, studenti su se okupili da zajedno isprate košarkaške majstorije naših igrača. Njihova sloga će vas naježiti...I momci i devojke poređali su se duž tribina i navijali kao jedan...Studenti u studentskom gradu gledaju basket..Studenti u studentskom gradu gledaju basket

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.