Izvor: MozzartSport.com, 25.Jun.2021, 17:43

Srpski strelci upucali još dve medalje na Svetskom kupu u Osijeku

Osvojeno srebro i bronza u Slavoniji

Svetski kup u Osijeku nije mogao bolje da počne za srpske strelce. Prvog dana takmičenja Damir Mikec je osvojio srebrnu medalju vazdušnim pištolje, a drugog dana Srbija je pokupila još dve medalje.

Državni tim Srbije je pištoljem u sastavu Damir Mikec, Dimitrije Grgić i Duško Grgić osvojio srebro, a sastav Milutin Stefanović, Lazar Kovačević i Milenko Sebić je vazdušnom puškom upucao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << bronzu.

U riznici Damira Mikeca se nalazi se čak 17 trofeja u Svetskom kupu, a Srbiju će predstavljati i na Olimpijskim igrama u Tokiju. Srpski strelci su izborili sedam olimpijskih viza. U discipline pištolj će uz Mikeca Srbiju predstavljati i Zorana Arunović i Jasmina Milanović, dok će u discipline puška učestvovati Andrea Arsović, Milenko Sebić, Milutin Stefanović I Sanja Vukašinović.

U miks takmičenju će srbija imati tri para. Zorana Arunović i Damir Mikec disciplina pištolj, a parove u discipline puška će činiti Andrea Arsović i Milutin Stefanović, i Sanja Vukašinović i Milenko Sebić.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.