Srpski reprezentativac promenio klub – Aleksa Terzić potpisao

Izvor: B92, 23.Jul.2023, 17:59

Srpski reprezentativac promenio klub – Aleksa Terzić potpisao

Aleksa Terzić je novi igrač Red Bul Salcburga, potvrdio je taj klub na svom zvaničnom sajtu. Srpski reprezentativac potpisao je petogodišnji ugovor.

Posle Zvezde i Fiorentine (pozjamica u Empoliju jedna sezona), austrijski prvak je nova stanica u karijeri levog spoljnog fudbalera.

Terzić je nakon četiri sezone u italijanskom klubu i 51 utakmice koje je odigrao za Violu, prešao u tabor najjačeg austrijskog kluba gde će imati priliku da napreduje u karijeri. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

U Red Bulu je zadužio dres sa brojem tri i ujedno se pridružio reprezentativnom drugu Strahinji Pavloviću.

"Aleksa je bek velikog potencijala, vrlo je brz i odličan defanzivac. Njegove veštine i njegov mentalitet se savršeno uklapaju u naš način igranja fudbala, a i uzbuđen je zbog uloge koju će imati ovde kod nas. Ubeđen sam da će se brzo uklopiti i brzo nam biti od koristi", rekao je sportski direktor kluba Kristof Frojnd.

Utiske je izneo i Aleksa.

"Sami pregovori su bili takvi da sam se još tada osećao dobro oko prelaska u Red Bul. Takođe, pričao sam i sa Strahinjom koji mi je o klubu rekao samo najbolje. Sada sam srećan što je promena došla brzo. Za mene, ovo je poseban trenutak. Doneo sam dobru odluku da pređem u Salcburg jer znam da je to klub koji pruža šansu mladim igračima. Želim to da iskoristim i da još više napredujem i da budem bolji".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.