Srpski plivači neuspešni u kvalifikacijama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Avg.2014, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski plivači neuspešni u kvalifikacijama

Srpski plivači Jovana Bogdanović, Radovan Siljevski i Boris Stojanović nisu bili uspešni u jutrošnjim kvalifikacijama na šampionatu Evrope u Berlinu.

Bogdanovićeva je na 200 prsno zauzela 31. mesto u vremenu 2:37.79 minuta.

U trci na 100 metara slobodnim stilom Siljevski je u svojoj kvalifikacionoj grupi bio drugi u vremenu 50.60 sekundi, ali mu to nije pomoglo da se domogne polufinala.

Siljevski je na kraju ostvario 43. vreme, dok je Stojanović bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 61. u ukupnom plasmanu (51.30).

Zahvaljujući sjajnom Velimiru Stjepanoviću Srbija je na šampionatu u Berlinu osvojila dve zlatne medalje. Stjepanović je bio najbolji na 400 metara slobodnim stilom i na dvostruko kraćoj deonici.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Srpski plivači neuspešni u kvalifikacijama na EP u Berlinu

Izvor: Studio B, 21.Avg.2014

Srpski plivači Jovana Bogdanović, Radovan Siljevski i Boris Stojanović nisu bili uspešni u jutrošnjim kvalifikacijama na šampionatu Evrope u Berlinu...Bogdanovićeva je na 200 prsno zauzela 31. mesto u vremenu 2:37.79 minuta...U trci na 100 metara slobodnim stilom Siljevski je u svojoj kvalikacionoj...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.