Izvor: Nezavisne Novine, 21.Nov.2017, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski košarkaši se okupili pred start kvalifikacija za SP

Košarkaška reprezentacija Srbije okupila se danas u Beogradu uoči utakmica protiv Austrije i Gruzije na startu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kini 2019. godine.

Pomoćnik selektora Jovica Antonić dočekao je u beogradskom hotelu "Kraun plaza" 13 košarkaša, a u toku dana priključiće se i Marko Todorović iz Bilbaa.

U Beogradu su se okupili Stefan Peno (Alba), Ilija Ðoković (Borac Čačak), Milenko Tepić (Brindizi), Aleksa Radanov (FMP), Aleksa Avramović >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << (Vareze), Ivan Paunić (Tofaš), Vanja Marinković (Partizan), Marko Simonović (Zenit), Milan Mačvan (Bajern), Sava Lešić (Otinger), Stefan Birčević (Istanbul), Miroslav Raduljica (Ðangsu Dragons) i Ðorđe Gagić (Ješilgirešun).

Na spisku selektora Aleksandra Ðorđevića, koji večeras dolazi u Srbiju, našla su se još devetorica košarkaša iz Evrolige, ali su oni dobili zabranu klubova.

Utakmica između Srbije i Austrije igra se u petak u dvorani "Aleksandar Nikolić", kao i tri dana kasnije protiv Gruzije.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.