Srpski kajakaši vicešampioni Evrope: Srebrna medalja za Tomićevića i Zorića

Izvor: BKTV News, 15.Jul.2017, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski kajakaši vicešampioni Evrope: Srebrna medalja za Tomićevića i Zorića

Srpski kajakaši Marko Tomićević i Milenko Zorić osvojili su danas srebrnu medalju na prvenstvu Evrope u Plovdivu u disciplini kajak dvosed na 1.000 metara.

Srpski tandem Marko Tomićević i Milenko Zorić, vicešampioni na prošlim Olimpijskim igrama u Riju, ušao je u finale direktno iz kvalifikacija kao prva posada, finalu trku izveslali su za 3 minuta i 13.780 sekundi.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je srpskim kajakašima Marku Tomićeviću i Milenku >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Zoriću osvajanje srebrne medalje.

"Čast mi je da Marku Tomićeviću i Milenku Zoriću čestitam uspeh koji su ostvarili na Evropskom prvenstvu u Plovdivu", kaže se u čestitci predsednika Srbije.



Kako je istakao osvajanjem srebrne medalje naši olimpijski vicešampioni još jednom su dokazali da se nalaze u samom vrhu evropskog sporta i ove sportske discipline.

"Uveren sam da će i na narednim takmičenjima postizati izuzetne rezultate", naveo je predsednik Aleksandar Vučić u čestitci srpskim kajakašima.





Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.