Srpski golman na ceni u Italiji: Novopečeni članovi Serije A žele Radunovića

Izvor: MozzartSport.com, 20.Jun.2017, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski golman na ceni u Italiji: Novopečeni članovi Serije A žele Radunovića

Sjajne odbrane u Seriji B povećale potražnju za mladim čuvarom mreže

Mladi srpski golman Boris Radunović ne samo da je opravdao očekivanja u italijanskom drugoligašu Avelinu, već je i dobio silne pohvale prošle sezone, pa se za njegove usluge interesuju dva novopečena člana Serije A SPAL i Benevento.

Radunović (21) je pod ugovorom sa Atalantom, ali je na gol-liniji Boginje provincije „zakucan“ Albanac Etrit Beriša, pa je doskorašnjem >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << mladom reprezentativcu Srbije bolje da pronađe klub u kojem će standardno braniti. U Avelinu je prošle sezone branio na čak 31 utakmici.

Radunović je u Bergamo stigao iz Rada za obeštećenje od 450.000 evra. Ono što je izvesno jeste da će mladi golman ponovo ići na pozajmicu, jer mu ugovor sa Atalantom ističe tek na leto 2019. godine.

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.