Srpski duel na startu Premijer lige?

Izvor: Mondo, 14.Jun.2018, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski duel na startu Premijer lige?

Ako Slaviša Jokanović i Aleksandar Mitrović ostanu u Fulamu u prvom kolu će se nameriti na gradskog rivala, Kristal palas u kojem igra Luka Milivojević. Totenhem igra na svom novom stadionu.

Foto: Promo / Kaspersky Lab

Da li će Slaviša Jokanović i Aleksandar Mitrović, heroji Fulama, ostati u tom londonskom klubu i u nastupajućoj sezoni, videćemo.

Ako Jokanović ne pređe u komšiluk, u londonski Čelsi, a Fulam otkupi Mitrovićev ugovor, onda ćemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na startu nove sezone Premijer lige (11. i 12. avgust), gledati srpski duel: Fulam - Kristal palas, za koji nastupa Luka Milivojević.

U 1. kolu Premijer lige gledaćemo i veliki derbi. Šampion Mančester siti dočekuje Arsenal, koji će posle ere Arsena Vengera, probati da krene na najvažniji trofej sa novim trenerom Unajiem Emerijem.

Već u 2. kolu čeka nas veliki londonski derbi Čelsi - Arsenal.

Vicešampion Evrope Liverpul u prvom kolu dočekaće Vest Hem, dok će Mančester junajted ugostiti Lester.

Totenhem će u novoj sezoni igrati na svom novom stadionu. Ipak, ostaće na Vembliju bar u prvom meču kada bude domaćin, a to je u 2. kolu protiv Fulama, pa će promocija novog stadiona sačekati.

Očekuje se da veliko otvaranje bude 15. septembra kada će Totenhem dočekati Liverpul.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.