Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2021, 17:22

Srpski bokseri na pripremama na Elbrusu

Reprezentativci proveli tri nedelje na Kavkazu.

Najbolji srpski bokseri proveli su tri nedelje na pripremama na Kavkazu, sa ruskim kolegama i prema rečima selektora Milana Piperskog, stekli neverovatno iskustvo. Srpski tim od 12 članova trenirao je na kavkaškom Elbrusu, poznatom po fascinantnoj prirodi, neaktivnom vulkanu i najvišim vrhom Evrope na nadmorskoj visini od 5.642 metra.

 - Neverovatno iskustvo za sve nas. Do juče nismo ni znali da nešto ovako postoji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na planeti, takva priroda, takva lepota, ali i takvi uslovi za rad koji te očeliče za narednih 10 godina. Nekoliko decenija sam u boksu, ovako nešto još nisam doživeo, niti bilo ko od nas iz srpskog tima. Odradili smo paklene pripreme, ali zlata vredne. To je ono što nam je trebalo, nova energija, adrenalin, novi kiseonik u našim plućima - rekao je Piperski, a preneo Bokserski savez Srbije. - Trenirali smo svakodnevno dva do tri puta, što napolju po snegu, što u salama, sve po planu i programu zajedno sa ruskom selekcijom, velesilom u ovom sportu. Imali smo i rusku saunu, što je takođe posebno iskustvo. Hvala Bokserskom savezu Srbije koji nam je omogućio da doživimo nešto što smo do sada mogli samo da gledamo na TV-u, hvala braći Rusima koji nas ni jednog trenutka nisu odvajali od sebe, svi smo bili jedan tim i zajedničkim snagama radili smo vredno na tome da se sa najvišeg vrha Kavkaza vratimo nikad jači.

Meč sezone za Partizan večeras (20.30) u Evrokupu protiv Lavaloe. Crno-beli, koji su u očajnoj formi zbog čega je smenjen Sašo Filipovski, u poslednjem kolu TOP 16 faze jure prolazak u četvrtfinale, a kvota na keca je 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan – Lavaloa.

Iz Bokserskog saveza Srbije saopštili su da je zvanično poznato da će se završne kvalifikacije u boksu za Olimpijske igre u Tokiju biti održane u junu u Parizu. Šansu da izvade ulaznicu za OI u Japanu imaju bokserka Nina Radovanović i bokser Vladan Babić.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ivana Jeločnik, simpatija Ognjena Vranješa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.