Srpske odbojkašice ubedljive protiv Amerikanki

Izvor: Studio B, 14.Avg.2011, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpske odbojkašice ubedljive protiv Amerikanki

Odbojkašice Srbije ostvarile su drugu pobedu na turniru H grupe Svetskog Gran Prija u Komakiju.

Srbija je jutros u utakmici 3. kola savladala SAD sa 3:1, po setovima 25:12, 17:25, 25:23 i 25:15, posle 89 minuta igre.

Briljantnom igrom izabranice Zorana Terzića savladale su aktuelnog šampiona u utakmici u kojoj su Amerikanke bile potpuno nadigrane. Prvi set je doneo izvanrednu igru Srbije, koja je povela sa 1:0, prepustivši Amerikankama samo 12 poena. U drugom setu >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << je usledio odgovor SAD, pa je već sredinom seta bilo izvesno da će rezultat u setovima biti izjednačen.

Najveća borba se vodila u trećem setu. Rezulatska neizvesnost je trajala do finiša, kada je Srbija posle drugog tehničkog odmora napravila razliku i potom stigla do četiri vezane set lopte. Iskoristila je Srbija tek četvrtu za vođstvo od 2:1 u setovima. U četvrtom setu na terenu je postojao samo jedan tim - Srbija. Sve je izabranicama Zorana Terzića polazilo za rukom, igrale su gotovo bez greške, izuzetno motivisane i na kraju su kao nagradu dobile trijumf protiv SAD od 3:1 i tri boda veoma važna u trci za Finalni turnir.

Odbojkašice Srbije će tokom trećeg vikenda Svetskog Gran Prija igrati u L grupi u Tokiju sa Japanom, Rusijom i Korejom.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.