Srpska štafeta u finalu SP u Budimpešti

Izvor: Beta, 18.Jun.2022, 12:59

Srpska štafeta u finalu SP u Budimpešti

Muška plivačka štafeta Srbije 4x100 metara slobodnim stilom plasirala se danas u finale Svetskog prvenstva u Budimpešti.Štafeta Srbije u sastavu Velimir Stjepanović, Uroš Nikolić, Andrej Barna i Nikola Aćin zauzela je peto mesto u drugoj kvalifikacionoj grupi s vremenom 3:14,26 minuta.To je bilo ukupno osmo vreme u kvalifikacijama, a najbolje vreme imala je štafeta SAD - 3:10,80 minuta.Finale je na programu danas od 19.36, a pored štafeta Srbije i SAD nastupiće i štafete Australije, Madjarske, Velike Britanije, Kanade, Italije i Brazila.Svetsko plivačko prvenstvo u Budimpešti počelo je danas i traje do 25. juna.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Plivačka štafeta Srbije prvi put u finalu Svetskog prvenstva

Izvor: RTS, 18.Jun.2022

Muška štafeta Srbije 4x100 metara slobodno prvi put se plasirala u finale Svetskog prvenstva u plivanju, koje se održava u Budimpešti. Finalna trka na programu je u 19.36 u Dunav areni u Budimpešti uz direktan prenos na Drugom programu RTS-a. Srpski tim, koji čine Velimir Stjepanović,...

Nastavak na RTS...

SRBIJA MEĐU SVETSKOM ELITOM: Srpska štafeta osma u finalu SP u Budimpešti

Izvor: Kurir, 18.Jun.2022

Muška plivačka štafeta Srbije 4x100 metara slobodnim stilom osvojila je večeras osmo mesto u finalu Svetskog prvenstva u Budimpešti.

Nastavak na Kurir...

BEZ POLUFINALA: Stjepanović nedovoljno dobro plivao u Budimpešti

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2022, 12:08

SVetsko porvenstvo...Srbin Velimir Stjepanović nije uspeo da se plasira u polufinale trke na 200 slobodno na Svetskom prvenstvu u Budimpešti...Isplivao je 1:47,94, što je bilo dovoljno tek za 23. mesto. Velimir je u petoj kvalifikacionoj grupi bio sedmi i već tada je bilo jasno da su mali izgledi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.