Srpska štafeta osma u finalu EP

Izvor: RTS, 03.Avg.2018, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpska štafeta osma u finalu EP

Štafeta Srbije ostvarila je osmu poziciju u finalu Evropskog prvenstva u Glazgovu u disciplini 4x100 metara slobodnim stilom, postavivši novi nacionalni rekord.
Srpska štafeta u sastavu Velimir Stjepanović, Uroš Nikolić, Andrej Barna i Ivan Lenđer plivala je rezultatom od 3:15.16 čime je postavljen novi nacionalni rekord u disciplini 4x100 metara slobodnim stilom.

Srpski plivači iako poslednjeplasirani >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u finalu, za trećeplasiranom poljskom zaostajali su manje od jedne sekunde, što pokazuje da je trka bila veoma neizvesna.
Evropskim zlatom okitila se selekcija Rusije sa vremenom 3:12.23, Srebro je pripalo Italijanima sa vremenom 3:12.90, dok su Poljaci sa 3:14.20 osvojili bronzu.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.