Srpska  štafeta bez finala na 4 x 200

Izvor: Sportske.net, 07.Avg.2015, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpska štafeta bez finala na 4 x 200

Plivački reprezentativci Srbije nisu danas uspeli da se plasiraju u finale štafete 4 x 200 metara slobodno na Svetskom prvenstvu u ruskom Kazanju, pošto su u kvalifikacijama zauzeli 18. mesto.

Reprezentacija Srbije ostvarila je rezultat od sedam minuta, 20 sekundi, 29, što je bilo dovoljno za 18. mesto. To je za 11,89 sekundi lošiji rezultat od prvoplasirane Australije.

Srbija je nastupila u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sastavu Stefan Šorak, Velimir Stjepanović, Uroš Nikolić i Vuk Čelić.

Drugo mesto zauzela je štafeta SAD sa 0,15 sekundi zaostatka za Australijom, a treće mesto zauzela je Velika Britanija sa 0,60 sekundi zaostatka.

U finale su se plasirale još ekipe Nemačke, Poljske, Holandije, Rusije i Belgije.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srpska štafeta bez finala na 4x200m

Izvor: B92, 07.Avg.2015

Srpski plivači nisu uspeli da se plasiraju u finale Svetskog prvenstva u Kazanju u štatefi 4x200 slobodno, pošto su u kvalifikacijama imali 18. vreme. Srbija je nastupila u sastavu Stefan Šorak, Velimir Stjepanović, Uroš Nikolić i Vuk Čelić.

Nastavak na B92...

SP, PLIVANJE: Srbija bez finala i u muškoj štafeti

Izvor: HotSport.rs, 07.Avg.2015

Posle Ivana Lenđera i Borisa Stojanovića, ni muška štafeta nije uspela da prođe kroz kvalifikacije na Svetskom prvenstvu u Kazanju.. . Muška plivačka štafeta Srbije na 4×200 metara slobodnim stilom nije uspela da se plasira u finale na šampionatu sveta u Kazanju, pošto je danas u kvalifikacijama...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.