Izvor: MozzartSport.com, 18.Jul.2020, 14:27

Srpska pijaca: Rušević u Javoru, Babić ostaje Proleterov

Sedmi novajlija u Ivanjici

Nema stajanja u Ivanjici! Izgleda da u Javoru neće prekrstiti ruke dok ne dovedu ceo novi tim.

Novi dan, novo pojačanje. Sedmo otkako su počele pripreme za narednu sezonu. Ugovor sa Javorom potpisao je Anes Rušević (23), nekadašnji fudbaler Novog Pazara, BATE Borsova, Napretka i Proletera iz Novog Sada.

Rušević je stavio paraf na trogodišnju vernost Ivanjičanima i već se priključio novim saigračima na treninzima. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << On je prošle sezone odigrao 24 utakmice za Proleter i postigao četiri gola.

Kada je Proleter u pitanju, najbitnija vest je da kapiten ekipe Siniša Babić ostaje još jednu sezonu. Iako mu je ugovor istekao na kraju minule sezone, dogovorio se sa čelnicima novosadskog kluba da ostane još godinu, osim u slučaju da iz inostranstva ne stigne ponuda koja se ne odbija.

S druge strane, vrlo je prometno i u Inđiji. Igrači koji dolaze i odlaze se „sudaraju“ na vratima. Klub je danas obavestio javnost da je prekinuo saradnju sa Vojinom Pavlovićem.

Fudbaler rođen u Podgorici je dobio odrešene ruke da potraži novi klub, pošto je za Inđiju u prošloj sezoni odigrao samo dve utakmice.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novo pojačanje za Javor, stigao Pazarac

Izvor: Sportske.net, 18.Jul.2020

Fudbalski klub Javor saopštio je danas da je novi igrač tog kluba Anes Rušević...Rušević, koji pokriva pozicije napadača i ofanzivnog veznog fudbalera, potpisao je trogodišnji ugovor sa Javorom...Ovaj 23-godišnji fudbaler karijeru je počeo u rodnom Novom Pazaru, nakon toga je nastupao za Bate...

Nastavak na Sportske.net...

Srpska pijaca: Javor broji do devet, Kojić prešao u Proleter

Izvor: MozzartSport.com, 19.Jul.2020, 12:36

Aleksa Vidić u Zlatiboru..Nema odmora dok traje obnova tima u Ivanjici! Postalo je gotovo svakodnevno pravilo da Javor dovede novog igrača...Danas je predstavio – dvojicu! Ugovor sa Ivanjičanima potpisao je golman Siniša Babić, koji je nastupao za Borac Sakule i za BSK iz Borče, a novo lice u...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.