Izvor: MozzartSport.com, 20.Jul.2020, 10:47

Srpska pijaca: Rad doveo bivšu Barsinu želju, Novi Pazar se pojačao u Želji

Na Banjici presrećni

Još kao tinejdžer nekadašnji đak Zvezdine omladinske škole Mihailo Milutinović privukao je pažnju na sebe. Dok je bio u pionirima kluba sa Marakane prestižni Mundo Deportivo je preneo informaciju da je Barselona zainteresovana za štopera rođenog 1995. godine. Od tog dana Milutinović je bio pod posebnom pažnjom javnosti.

Nije napravio karijeru kakva se očekivala. Otišao je rano iz Crvene zvezde, potpisao za portugalsku >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Bragu. Međutim, na obalama Atlanskog okeana nije uspeo da se izbori za minutažu. Profesionalni put gradio je u srpskim i mađarskim klubovima.

Igrao je za Zemun dve sezone, da bi avgusta prošle godine potpisao ugovor sa Spartakom iz Subotice. Ove takmičarske sezone upisao je samo tri meča u Superligi. Ali je zaslužio poziv sa Banjice.

„Pokazalo se da je Milutinovićev dolazak bio pravi potez. Veliki je profesionalac i na Zlatiboru je pokazao da će biti ozbiljno pojačanje“, rekao je za Sportski žurnal sportski direktor Rada Miloš Trifunović.

Živo je u prethodnom periodu bilo i u Novom Pazaru. Posle Nikole Kovačevića, ugovor sa Novim Pazarom potpisao je nekadašnji član sarajevskog Železničara Samir Dacić. Reč je o vezisti koji je 12 puta igrao za tim sa Grbavice, prošao je kompletnu školu kluba iz Sarajeva. Dacić je sa Novim Pazarom potpisao ugovor na dve godine.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.