Srpska Peruđa u finalu plej-ofa protiv Stankovićevog i Podraščaninovog Lubea

Izvor: Sportal.rs, 22.Apr.2014, 01:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Srpska" Peruđa u finalu plej-ofa protiv Stankovićevog i Podraščaninovog Lubea

Sir Sejfti Peruđa, za koju igraju Goran Vujević, Aleksandar Atanasijević, Nemanja Petrić, Mihajlo Mitić i Konstantin Čupković, a trener je Slobodan Kovač, ostvarila je najveći uspeh u istoriji kluba plasiravši se u finale plej-ofa prvenstva Italije, gde će se sastati sa Lubeom iz Maćerate, za koji igraju Dragan Stanković i Marko Podraščanin.

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Od malenog Ljiga preko Peruđe i Maćerate do Rio de Žaneira

Izvor: Sportski Žurnal, 22.Apr.2014

Piše: Aleksandar Petrović. U finalu italijanskog plej-ofa igraće čak sedmorica Srba, uz jednog trenera sa ovog prostora! Ne pamti se u Seriji A, najjačoj ligi na svetu, da je broj stranaca iz jedne zemlje u meču za titulu bio ovoliki.. (FOTO: Zvanični sajt Serije A). Posle Dragana Stankovića...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.