Srnić: Davao sam već golove Partizanu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Feb.2016, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srnić: Davao sam već golove Partizanu

Fudbaler Crvene zvezde Slavoljub Srnić rekao je danas da bi voleo da nastavi seriju golova protiv Partizana, ali da mu je najbitnije da crveno-beli slave u 150. večitom derbiju.

"Čitao sam malo o istorijatu derbija, ovo je 150. jubilarni, i taj podatak verovatno još malo pojačava značaj utakmice. Dao sam dva gola Partizanu i naravno da se nadam da ću nastaviti seriju. Svakako je najvažnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da pobedimo, nije važno ko će dati gol. Ali, kada me pitaju da li bih voleo, pa naravno, ko ne bi? Zamišljao sam tu situaciju, znam i kako bih proslavio gol, ali pitanje je da li bih uopšte bio u stanju da razmišljam o proslavi", rekao je Srnić za zvaničan sajt kluba.

Prema njegovim rečima, ekipa ne razmišlja o 29 bodova prednosti u odnosu na Partizan.

"Mogu slobodno da kažem da smo motivisani kao da mi imamo zaostatak na tabeli. Ući ćemo jako u utakmicu, motiva sigurno neće nedostajati. Derbi kao derbi je nešto posebno, mnogi drugi faktori padaju u vodu nakon što zakoračimo na teren", rekao je Srnić za zvaničan sajt crveno-belih.

Srnić je dodao da se ne sprema posebno za subotnji duel sa večitim rivalom.

"Iako je derbi najveća utakmica u domaćem prvenstvu, spremam se kao i za svaku drugu utakmicu. Da, motiva ima više, ali sama priprema se ne razlikuje. Verujem da ćemo uz podršku navijača uspeti da ostvarimo cilj", zaključio je krilni fudbaler.

Utakmica između Partizana i Crvene zvezde igra se u subotu od 17 sati na stadionu u Humskoj.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.