Srna: Pobeda za sve Hrvate

Izvor: B92, 20.Mar.2013, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srna: Pobeda za sve Hrvate

Dva dana uoči duela Hrvatske i Srbije na Maksimiru, selektor "vatrenih" Igor Štimac doveo je na konferenciju za medije sve igrače, koji veruju u pobedu.

Pre utakmice, HNS će proslaviti jubileje Darija Srne, Josipa Šimunića i Stipea Pletikose koji će igrati 100. utakmicu za nacionalni tim.

"Ovo je prekrasan osećaj. Mala smo država, a odigrali smo mnogo velikih utakmica. Respekujemo Srbiju, nećemo se zaletati sa izjavama da ćemo ih zgaziti, ali idemo po pobedu za sve >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Hrvate", rekao je Srna.

U pobedu je uveren i Džo Šimunić.

"Prelepo je igrati za Hrvatsku, ne mogu rečima opisati koliko mi to znači. Sto posto slavimo protiv Srbije", rekao je Šimunić.

Selektor Štimac je skoro siguran koga će izvesti na teren, već zna sedam imena, a kao i njegovi najiskusniji igrači siguran je u pobedu.

"'Više-manje sam rešio sva dvoumljenja oko sastava. Nije pitanje ko će igrati, ali je jasno šta ćemo igrati. Dužni smo navijačima da pružimo juriš od prvog minuta, bez kalkulacija. Može da se dogodi rezultat koji nam neće odgovarati, ali nemamo pravo na kalkulisanje", istakao je Štimac.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.