Sreća pogledala Real, Vidal kopirao Ramosa! (video)

Izvor: Sportske.net, 12.Apr.2017, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sreća pogledala Real, Vidal kopirao Ramosa! (video)

Fudbaleri minhenskog Bajerna vode na poluvremenu 1/4 finala Lige šampiona, protiv ekipe madridskog Reala.

Nakon 45 minuta igre na "Alijanc Areni" rezultat je 1:0.

Domaći su poveli u 25. minutu preko Artura Vidala. Alkantara je izveo korner sa desne strane, Čileanac je bio usamljen u kaznenom prostoru Madriđana, te ih je kaznio i savladao Navasa.

Imao je Real par prilika, Benzema je još pre vodećeg gola za "Bavarce" bio blizu, ali je Nojer sjajno intervensisao, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a Nemac je odlično sačuvao svoju mrežu i u 42. minutu, kada je ukrotio udarac Kristijana Ronalda.

Usledio je potom poslednji minut prvog dela igre, Riberi je šutirao sa ivice kaznenog prostora, lopta je pogodila Karvahala, glavni arbitar je procenio u ruku, te je pokazao na belu tačku i defanzivca Reala počastio žutim kartonom.

Vidal je preuzeo odgovornost, ali je njegov udaraca sa kreča otišao preko gola Kejlora Navasa.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vidal se obrukao sa bele tačke kod nepostojećeg penala, a posebno ga je zbunio ovaj potez golmana Reala (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 12.Apr.2017

Foto: AP/Tanjug..Lopta ne laže! Ovo pravilo se pokazalo još jednom, i to u duelu Bajerna i Reala u samom finišu prvog poluvremena, kada su Bavarci promašili penal...Kazneni udarac očajno je izveo Arturo Vidal, koji je poslao loptu ''nebu pod oblake'' i prebacio prečku gola Reala. Malo ga je i zbunio...

Nastavak na Telegraf.rs...

Partizan gubi od trećeg minuta u Pazaru, sjajan gol Markovića! (video)

Izvor: Sportske.net, 13.Apr.2017, 17:18

Fudbaleri Partizana gostuju govoro prežaljenoj ekipi Novog Pazara u poslednjem kolu regularnog dela Super lige...Fudbaleri Partizana od 17 sati igraju meč poslednjeg kola regularnog dela domaćeg šampionata, gostuju u Pazaru, pretposlednjoj ekipi prvensta...Nakon manje od 180 sekundi igre, domaćin...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.